Snabbmat och sänglampa

Äntligen fredag! Blev en långtur med hunden i det tråkiga vädret, det regnade och blåste på oss. Sedan kom maken hem och vi funderade på vad vi skulle äta. Det slutade med att vi åkte till ett snabbmatställe (på tre bokstäver som rimmar på en liten hund med korta ben) eftersom vi ändå skulle köpa sockerbitar (till ett lampprojekt). Det är underbart knäppt att man stoppar i sig mat som man redan innan vet om att man ska bli snuskigt och otrevligt mätt av.

Väl hemma byggdes en mycket trevlig och efterlängtad sänglampa (av en tavellist i ek och tre stycken lampor). Nu slipper vi gå upp ur sängen för att mörklägga när man legat och läst, hur bra som helst!
Sänglampa

Helgplaner har styrts upp. Imorgon ska vi hem till mina päron, hade vi tänkt, då det firas en bemärkelsedag där och sen på kvällen skall vi hem till goda vänner och laga mat och kolla på melodifestivalen på en skrämmande stor tv.

Fått papper från CSN som ska fyllas i för att möjliggöra autogirobetalning. CSN måste vara den snålaste inrättningen som finns. Att de inte kan vara vänliga nog att skicka med ett svarskuvert är skandal! Om det var så att det var möjligt att registrera sin önskan om autogirobetalning över nätet så kan jag förstå att de inte skickar med något svarskuvert med förbetalt porto om man beställer papper att fylla i...nu går det ju inte, utan de kräver att man skickar in något. Snåla snåla CSN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback