Skridskor

Idag var vi ute och åkte skridskor, det var verkligen inte igår jag gjorde det senast. Hurra vad roligt det var. Det som är mindre roligt med att åka skridskor är att fötterna blir så väldigt kalla. När man känner att man istället för tår
har små isklumpar som ligger i skridskorna - ja då vet man att man kanske inte ska åka mer just denna dag. Undrar om jag kommer få träningsvärk imorgon. Jag hoppas det. Det finns nog ingen värk som är så trevlig att ha som just träningsvärk. Jag upplever den som ett kvitto på att man gjort något bra. Ungefär som när man pantat flaskor, då har man gjort något bra för miljön och så får man ett kvitto (som är värt pengar) i belöning.



Jag lämnar landet!

Nu har jag inte uppdaterat på länge...har varit massor med annat. Exempelvis ska jag byta land. I vår kommer jag inte längre bo kvar i Sverige. Bara tanken i sig är ju faktiskt tämligen traumatisk, men samtidigt ack så spännande! Mitt nya hemstad kommer bli London (eller någon liten by utanför med goda pendlingsmöjligheter till London).  

Till alla er som undrat kring hur det gått med Nordea kan jag meddela följande; jag fick ett mail från Nordeas kontor där vi var, avsändaren var någon marknadschef eller något i den stilen. Han ville att jag skulle maila mitt nummer så skulle han ringa tillbaka och förklara hur det fungerar med pengar som kommer från utlandet, dessutom ville han höra sig för angående hur bemötandet hade varit. Egentligen borde jag svarat, men det gjorde jag inte. Att jag helt valt att ignorera hans fjuttiga försök att behålla oss som bankkunder beror dels på att jag faktiskt inte haft tid att engagera mig och dels på att jag faktiskt inte bryr mig. Hade det varit så att han stod bakom en tjänst jag faktiskt hade avsikt att fortsätta nyttja skulle jag bry mig, att delta i förbättringsarbete är en givande del av livet, men eftersom människan (jag) är egoistisk till sin natur föll det mig naturligt att helt strunta i förbättringsarbetet kring en tjänst jag inte nyttjar längre. Adjö Nordea, tack för den här tiden...Not!