Uppdatering

I lördags fick vi fint besök, lagade underbart god indisk mat! Söndagen gick i effektivitetens tecken, Började med att åka och köpa en soffa (eller ja, beställde och betalade, den ska ska hämtas i afton). Sedan åt vi lunch (rester av den indiska maten). Efter lunchen gick vi på bio och såg en konstig och inte vidare bra fransk film. Kändes dock kultiverat och fint att se en fransk film även om jag kanske faktiskt hade tyckt att det skulle varit roligare att faktiskt se en bra film, men det är alltid lätt att vara efterklok. Efter filmen åkte jag hem till mina föräldrar och åt middag. En väldigt bra söndag, tyckte att det hanns med så mycket.
 
Igår var jag hos läkaren för att kolla mina gener trodde jag, eftersom min marfanutredning fortfarande pågår. Trodde att jag skulle bli topsad i munnen i sann CSI-stil. Det blev jag inte. Istället satt de och pratade med mig och fyllde i något papper samt mätte mina armar och lite sådant. Jag tror att de kom fram till att jag inte har något syndrom. Kan väl tycka att de kanske kunde mailat över det där formuläret istället, jag skulle kunna fyllt i det själv och sparat 230 kr. 
 
På väg till jobbet sedan kilade jag in och köpte en födelsedagspresent till gudsonen. Han verkar gilla halsband och han är absolut mycket förtjust i bilar. Tänkte att det kanske kunde vara en bra idé att kombinera dessa två saker genom att antingen köpa en bil med ett halsband i eller ett halsband med en bil i. Det blev ett halsband och när jag sedan skulle leta efter en liten bil att hänga i detta halsband visade det sig att det var mycket mycket svårt. Hittade en buss, London style, som jag verkligen diggade så den köpte jag.


Om att ha en bulle i ugnen

För en tid sedan fick jag reda på att en person jag finner mycket trevlig nu inte bara är en person utan är en hel person plus början till en annan person. Jag är väl kanske inte riktigt mest känd för att vara en person som gillar barn (om man bortser från "våra" barn som är fullständigt überbäst!) så nu sitter jag här med lite dåligt samvete för att jag inte hoppade upp och ner av glädje. Det är givetvis superkul! Grattis till er båda! Jag är faktiskt riktigt glad för er skull och för världens skull dessutom. Det finns så många människor som jag tycker kunde låta bli att skaffa ungar, ni är INTE några av dessa. Ni kommer att bli fina och bra föräldrar.


 Fick just en låt i huvudet, en av Michael Jackson. Säger bara "Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race..."

Jag är en smygis...

Idag var jag en riktig smygis. Superhemlig var jag och jag njöt till fullo! Efter jobbet kopplade jag in hörlurarna i min mobil, knappade fram internetradion (vilket måste vara en av de bättre uppfinningarna jag träffat på) och rattade in en julkanal, alltså en kanal som spelar julmusik hela året. Jag måste säga att det är underbart att det faktiskt finns fler där ute som tycker om julen lika mycket som jag gör – dvs de som står bakom de kanaler som sänder julmusik 365 dagar om året. Det är fina grejer det! Åter till min smygishistoria. Med min julmusik i öronen vandrade jag till Systembolaget och köpte glögg. Det kändes som jag var en hemlig juldiggare när jag gick från Systemet med julmusik i huvudet och glögg i påsarna. Jag tycker inte att man ska behöva smyga med vem man är. Man ska i mesta mån försöka vara öppen med vem man är, även om det ibland kan vara jobbigt och trots att man kan stöta på både negativitet och tråkigheter från omgivningen. Men här har ni mig. Jag heter Samuel och jag älskar julen!
 
För någon dag sedan ringde maken och jag våra respektive föräldrar och bjöd hem dessa till julfirande i vårt hem. Ska bli så underbart trevligt om vi lyckas samla våra nära och kära här på julafton. Längtar redan!!!
 
Åh vad jag längtar efter julen!!!
 
God jul kära bloggläsare!


Tusen tack!

Tusen tack till Lorelai!

Körsbärspåsen

Innan jag åkte bort på semester förärades jag med något av det finaste man kan ge en annan människa. Då jag fyllde år under semestern fick jag denna fantastiska påse innan jag åkte. Vad den innehöll? Kommer i nästa inlägg...

Lördag och söndag

I lördags hade vi mycket trevliga vänner över på middag, det var skoj! Bjöd på kött som blev aningens för vällagat (testade vår nya ugnstermometer - en sådan som är kopplad till ugnens display) och potatisgratäng. Till efterrätt hade jag (precis, jag förstår att ni blev förvånade nu) gjort en körsbärspaj. Den blev inte så god, smakade inte körsbär så mycket, jag skyller det på bären. Dessutom var det inte alla som riktigt helt tålde pajen... Dessutom hade vi köpt chips men de glömde vi att bjuda på.

 
Igår var jag och hunden ute på tur tillsammans med en annan hund och en annan människa. Vår hund åt inte upp den andra hunden. Det kändes fint!
 
Vår dator gick sönder igår, vi har under en tid misstänkt att det kanske var åt det hållet det höll på att gå men igår gav den upp. Vi åkte och köpte en ny. Vi måste vara en datorförsäljares dröm! När vi kom till butiken hade vi ingen aning om vad vi ville ha, vad vi behövde och vad som var bra. Försäljaren frågade vad vi använde datorn till och vad vi hade för budget. Vi sa att vi mest använder den för att bruka nätet och informerade om att vi kanske egentligen inte hade så strikt budget. Han började visa oss datorer som skulle vara bra och som inte kostade så mycket. Det slutade med att vi köpte en dator som kostade ungefär dubbelt så mycket som den första han föreslog. Anledningen? Vi tyckte den var fin!
 
Gårdagens middag: färsk pasta med musslor.
 
Har hittat en ny radiostation som jag är mycket förtjust i! http://handbaghits.com/ Länge leve internetradion!