Hölster och skolk

Vilka är dessa farbröder som envisas med att fästa mobiltelefonhölster på sina livremmar 2007? Det måste ju vara en av de mest ickevackra företeelserna i dagens samhälle. Det är säkerligen mycket praktiskt, erbjuder mobiltelefonen skydd mot repor etc samt det är säkert mycket enkelt att få fatt på telefonen när det ringer. Men i ärlighetens namn måste väl ändå fashion få komma före function iaf i detta fall?

Imorse var det mörkt och kallt (vilket hör vintern till). Hade faktiskt inte alls lust att cykla till jobbet. Tänk om man skulle skolka från jobbet... Undrar vad som skulle hända om man bara en dag inte kom dit. Inte ringde, inte svarade i telefon när de försökte jaga fatt på en och bara låg i sängen och åt bakelser hela dagen. Dagen efter kunde man åter gå till jobbet och bara låtsas som inget alls och om någon skulle fråga var man var under gårdagen så kunde man antingen säga "jag var här hela dagen, men var var du?" eller så kunde man säga något otydligt till svar samtidigt som man sakta och diskret vandrar bort från konversationen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Patrick har gjort det en gång. Han sjukskrev sig o sen dök han inte upp på en vecka eller mer. Det visade sig att kliniken inte hade hans nr o visste aldrig om han skulle komma dan därpå..

2007-01-24 @ 16:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback