Namedropping och mota snö

Under gårdagen var min arbetsdag något annorlunda. Förmiddagen känner jag att jag inte riktigt behöver nämna så mycket om eftersom den var förhållandevis ointressant. Eftermiddagen var desto trevligare. Var och lyssnade på en tämligen inspirerande föreläsning. Dock hade jag några invändningar. Vid ett tillfälle visades ett kollage av "lyxvaror" som man "inte alls behöver", det var bla en snygg bil, en kaffemaskin för 11 000 kr, en tröja från Prada och en bild på en bild på en karibisk ö. Sedan ställdes det kollaget i kontrast till ett annat kollage med mer nedtonade ting (typ typ en billig tröja och ett Melittafilter). Under rasten så ansåg jag det nödvändigt att rättfärdiga diverse (enligt föreläsaren) "lyxvaror", eftersom jag hade en väska från Prada med mig och rätt nyligen varit på en ö i Karibien så gick det ju inte att komma undan med att det kanske är så att vi i min familj har en liten förkärlek för saker som man "inte alls behöver". Att vår kaffemaskin kostade mer än den på bilden tyckte jag inte var nödvändigt att berätta, inte heller att det i min väska låg en halsduk från Dolce & Gabbana och en keps från Gucci.

Pradaväska

Maken sade en så rolig sak i morse, han tyckte att vi kanske skulle ta och mota bort snön från balkongen. Det tyckte jag var så underbart roligt, att mota bort snön. Jag ska nog aldrig mer säga skotta, ska bara säga mota för det är så mycket bättre!!!

Var ute en lång tur med hunden idag, var underbart snöigt. Att ha lågskor på sig kan jag nu i efterhand meddela att det var en riktigt dum idé. Visserligen är de skönare att gå i än kängor, men nja, snö i strumporna är ungefär fullt så otrevligt som det låter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback