Midsommarhistoria

Denna fiktiva historia utspelar sig i midsommaraftonsmiljö:

Det var en gång en grupp människor som brukade fira midsommar tillsammans. Firandet brukade äga rum kring ett bord på baksidan av ett hus. Flera av personerna var överviktiga, några av dem var riktigt puckade, andra bara normalpuckade. En hade riktigt vidrigt bordsskick. Ett antal andra störningar figurerar också i gruppen. Några var trevliga och fina människor. Detta till trots så brukade samlingen med människor förr om åren ha det riktigt trevligt, man kan ju ha trevligt med många olika sorters människor oavsett vikt och begåvning. Traditionsenligt brukade de trevliga människorna utklassa de andra små liven i
TP. Förra året var några av de fina människorna inte med, de befann sig utomlands, men tidigare år har midsommarafton varit en trevlig afton för alla att se fram emot. Av någon märklig anledning fick inte några av de trevliga människorna vara med och leka detta år. De trevliga människorna tyckte att det var lite tråkigt för man ska inte frysa ut folk.

De trevliga och fina människorna har också fel och brister (även om inte övervikt, bristfälligt bordsskick och undermålig begåvning är några av dessa).

Vad kan man lära sig av denna högst fiktiva berättelse? Jo, att vissa människor borde skaffa sig lite stil!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback