Saker

Varför ska allt ske på samma gång? Först händer inget, sedan händer inget och efter ett tag händer fortfarande inget, sen lite senare så händer inget och plötsligt händer allt. Här följer en lista med saker som sker, ska ske och pågår. Vissa av sakerna på listan är verkligen roliga och jag ser fram emot dem massor, andra är mindre roliga och så är det ett fåtal som faktiskt är helt skittrista!  
Jobbar heltid (drygt).
Läser en kurs på universitetet (en av de där kurserna som faktiskt kräver att man pluggar och är där, inte en sådan där slapparkurs som jag vet att många går...).
Går en franskakurs (som egentligen kanske inte kräver så mycket studier, men ska man få någon valuta för sina pengar bör man ju kanske plugga lite för att det inte ska vara bortkastat).
Sitter i valberedningen till en bostadsrättsförening där massor med folk har slutat i styrelsen och ingen ny vill vara med.
Inbjuden till namngivningscermoni för vårt fadderbarn.
Inbjuden till disputationsfest.
Inbjuden till födelsedagsfest för min syster.
Inbjuden till dop för vårt gudbarn.
Inbjuden till födelsedagsfirande för mormor.
Inbjuden till bröllop.
Har börjat klura på årets julkort.
Och sedan är det alla de där vardagssakerna som man ska göra, som att se till att hunden mår bra och är lycklig, hålla fint i vårt hem, sköta bokningen av vårt hem på rivieran så att de som ska låna just det hemmet inte krockar med varandra, tvätta, handla mat och hinna njuta av att inte göra något alls - vilket kan vara svårt samt träffa folk jag faktiskt inte träffat på länge och verkligen saknar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback