Slutet och en god gärning

29/6

Idag slutar semestern. Alltid lika sorgligt att städa lägenheten med vetskapen om att det kommer dröja lång tid innan man är tillbaka. Denna gång är den långa tiden begränsad till en tidsperiod som kan räknas i veckor... Av snålhet bokade vi hemresan så att det blev en dag i Zürich.

Köpte ett dygnskort till tåget för det var var biljettanten sålde oss när vi uppgav att vi skulle återvända till flygplatsen inom ett dygn. Tog tåget in till stan och spenderade ett par timmar där. Zürich är verkligen inte världens mest spännande stad å en söndag, kändes ganska död och mycket varm. Dessutom envisas de med att inte ta kort som betalningsmedel när man inte handlar för lite större summor. Det går exempelvis inte att köpa en dricka och betala med kort. Surt!

Åkte tillbaka till flygplatsen. Våra biljetter skulle ju gälla ett dygn så vi haffade några människor i kön till biljettautomaten och gav dem våra biljetter. Kvinnan som tog emot dem såg nog lika förvånad som glad ut, kanske mest förvånad. Det var en god gärning. Kanske skulle göra det till en god vana att göra gott. Det vore inte så knasigt faktiskt.

Kommentarer
Postat av: mamma

Så roligt att få läsa om era semesterupplevelser!



Tydligen fick ni igång elen. "Fuktskada" får väl alla i vår familj att rysa, med erfarenheter från det rosa huset i vilket vi levde i 15 år, och vårt blå sutteränghus med åtföljande rättsprocess (som slutade till vår fördel). Fy!



Nu har vi semester. Det är skönt, men jag har en gnutta semesterångest redan: Använder jag tiden på rätt sätt? Får jag ut maximal semesterlycka genom mina val av aktiviteter eller passiviteter?



Hoppas det blir bra veckor i Uppsala för er även nu när det är jobbveckor!

2008-07-01 @ 09:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback