Familjehög

Jag är av naturen en ganska lat och bekväm person. En av mina favvosysslor är att ligga på soffan med maken och hunden. Tyvärr är inte hunden med här i London. Familjehögen skall bestå av oss två plus hund, det är verkligen inte alls samma sak utan hunden. Jag saknar verkligen min vovve otroligt mycket!!! Hon brukar alltid ligga överst i familjehögen och se väldigt nöjd ut, precis så ska tillvaron vara!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack.. Vi har just skaffat Solo som är jrt och är jättesöt ;)

Postat av: Victor

Hahah jaa barn är sköna ibland

2009-07-17 @ 16:25:09
URL: http://vipee.blogg.se/
Postat av: Villiam

"Familjehög", alltså JAG tillhör också familjen!

Två gånger har jag läst i de här inläggen om en lycklig hög med en hund övest. Har ni glömt bort mig! Det är JAG som borde vara ovanpå alla er andra långbeningar. Bara för att det är lite hård yta på mig saknar jag inte känslor!

Iof ska jag kanske inte klaga: jag får ju bo kvar och vara inomhus, dessutom händer det att jag får lite vegetarisk föda. Hörde just på nyheterna att många av mina släktingar blir utkastade.

Hälsningar Villiam

2009-07-18 @ 20:59:48
Postat av: Samuel

Men William, när vi pratade om detta tidigare så uttryckte du dig mycket tydligt när du sade att du inte hade något intresse av familjehögarna. Minns du då också att jag sade till dig att om du ändrar dig är det bara låta oss veta det så kommer vi självklart att inkludera dig i våra högar. Vi har inte noterat att du skulle ha någon önskan om att vara med, men nu när vi vet det ska vi absolut inkludera dig i fortsättningen.



Saknar dig lillkillen! Klapp på skalen från oss!

2009-07-19 @ 17:16:10
URL: http://samuels.blogg.se/
Postat av: William

Hej! Nu blev jag så glad att jag kom ihåg min första bokstav:W! Kan jag ha varit så osocial att jag tackat nej till att trona på familjehögen?

Det har jag inget minne av...

Tack för att ni bryr er om mig!

Kram från William!

2009-07-19 @ 21:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback