En semester som lät skoj

Morgon på tåget tidigare i veckan. Två kvinnor sitter och pratar och dricker kaffe. Kvinnan med lockigt hår har varit på semester på en ranch och drivit kor och hästar. Hon träffade en kvinna från Danmark som hade en dotter som var tretton år, den lockiga kvinnan hade verkligen klickat med dessa som var så trevliga och hon kommer absolut hålla kontakten med dessa två.  

Alla turisterna bodde i en stor lodge på ranchen och på dagarna arbetade de från hästryggen. Det hade regnat precis hela veckan med detta till trots var det en helt underbar semester. Sista dagen hade de drivit unghästar tillbaka från bete tillbaka till ranchen. När de kom tillbaka hade de galopperat in på ranchen och folk hade stått där och tjoat och applåderat, hade varit en helt fantastisk känsla.  

Det enda som hade varit knepigt var att det inte fanns någon alkohol på ranchen men hon hade köpt med sig lite öl på vägen dit från flygplatsen. Tyvärr hade hon tröttnat på öl efter några dagar. Den andra kvinnan som snällt suttit och lyssnat inflikade här att hon får metallisk smak i munnen av öl. Den lockiga kvinnan hade egentligen varit sugen på vin. Sedan gick de av tåget. Kvar satt jag med alla mina frågor och funderingar som jag aldrig kommer få något svar på. Typiskt! Tyckte att det lät som en riktigt rolig semester! Undrar var den där ranchen låg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback