Midsommar i London

Att fira midsommar i London är inte riktigt som att fira midsommar i Sverige. På midsommarafton jobbade jag hela dagen (eftersom fredagen var en vanlig vardag här). På kvällen skulle jag och maken gå ut och äta. Stället vi hade beslutat oss för att besöka för vårt matintag visade sig vara fullt. Det slutade med snabbmat hemma i soffan framför tvn.  

Det bor många svenskar i London, på lördagen samlades många av dessa i Hyde Park för midsommarfirande. Det fanns en liten midsommarstång som det dansades kring. Stången fick inte vara för hög eftersom man tydligen behöver någon form av tillstånd för att resa en hög midsommarstång i denna stad.  

Copyright Samuel

Vi som inte var så vidare sugna på att dansa satt i gräset och åt medhavd matsäck. Det var några typer från Finland som också ville vara med på det svenska midsommarfirandet. Vi kom att spendera en stor del av eftermiddagen till att språka med två av dessa. Det var två lite märkliga personer, inga typer vi direkt kommer hålla kontakten med men en trevlig eftermiddag var det iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback