Middag

Igår hade vi tre vänner över på middag, eller en av personerna är en bebis och deltog således inte i själva ätandet av middagen. Vi bjöd på risotto (ett mycket bra recept!) och pilgrimsmusslor. Till efterrätt hade vi planerat att göra en tarte tatin med äpplen. Dock hittade vi inte någon smördeg och i ren panik tog vi någon slags formar som man egentligen skulle göra yorkshirepudding av (för de såg ut att vara av smördeg). Fyllde efter gräddningen dessa med en äppelkompott vi gjort. Blev väl inte helt lyckat, vi hade köpt en rabarberpaj som back up om det skulle gå helt åt skogen, men gästerna åt av yorkshirepuddingssakerna med äpple i så vi tog inte fram rabarberpajen. Dryck: Först drack vi någon sorts bubbel och sedan drack vi ett Sancerre Rosé 2006 till maten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback