Söndag

Idag är det söndag. Eftersom vi inte befinner oss i Sverige just nu så missade vi hela Valborgsfirandet men en liten kompensation är att vi är lediga imorgon också då det är en sk bank holiday här.

Idag ska vi nog traska till Speakers Corner en sväng och sedan ska vi handla mat. Jag är redan hungrig. För några dagar sedan åt vi piroger till middag igen, dessa blev inte lika fina som de jag gjorde för några veckor sedan, men goda var de! Idag vet jag inte vad vi ska laga för mat. Igår lagade vi ingen mat alls, till lunch åt vi sushi och vid middagstid var det inte riktigt någon som kände för att laga något dessutom hade vi inget att laga något av hemma så vi gick ut och åt igen.

Copyright Samuel

Kommentarer
Postat av: Petra

Underbart! Ni utnyttjar verkligen er lediga tid! Pirogerna får ni ta och bjuda oss på nästa nyår :-) Ser verkligen mumsiga ut... Valborgs-helgen ha varit u underbar här, vackert väder och mysigt sällskap. Den har dock spenderats med att riva massor av tapeter, samt spackla men kul har det varit. Zion har dock blivit dålig av sin vaccinationssputa så han ligger i över 40 graders feber (häromdagen var den uppe i 41,1 grader!!!). Det positiva är att man får massor gjort för han sover heeeela tiden.



Vi saknar er massor, kom hem snart!



Kram från oss alla tre...

2009-05-03 @ 11:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback