Jag är inte en apa och metamorfos till tant

Enligt min mor (som fyller år idag - grattis på henne!) så kan det vara så att det som bla skiljer oss från aporna är vår förmåga att betraka oss själva utifrån. Så detta var tydligen den dag jag slutade vara apa.  

Vi var ute och åt med jobbet i torsdags. Då hade jag på mig en t-shirt från Replay. Den var tydligen riktigt snygg för i fredags kommenterade två av mina (många) favvotanter på jobbet att den var snygg och en av tanterna skulle tom gå och se om det fanns någon kvar för henne att köpa. Har jag samma smak som en tant? Tycker tanterna att det som är snyggt på mig även passar på dem? Är jag så lik en tant? Håller jag på att förvandlas till en tant? (Eller har jag redan gjort det?)  

Jag målade om i sovrummet igår. Det blev en ljusgrå färg. Den ser nästan lite ljusblå ut vilket inte riktigt var vad vi hade tänkt oss. Hade väl mer hoppats på att få en elefantgrå färg men riktigt ljus. Nu är det iaf målat och det blev mycket ljusare och trevligare, dessutom passade jag på att möblera om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback